Your cart

Atenció al client

Secció primera - Què feim amb la teva informació?

Quan compres alguna cosa de la nostra botiga, i com a part indispensable del procés de compra i venda, recopilam la informació que ens proporciones: el teu nom, la teva adreça i la teva direcció de correu electrònic.
Quan navegues per la nostra botiga, rebem automàticament la teva adreça IP que ens ajuda a conèixer el teu navegador i el sistema operatiu que utilitzes.
Butlletí d'Amenamen: Amb el teu permís, podrem enviar-te periòdicament correus electrònic amb informació sobre la nostra botiga, nous productes i altres novetats.Secció segona - Consentiment

Com obtenim el teu consentiment?

Quan ens proporciones la teva informació personal implícitament ens atorgues el consentiment per a recopilar-la i usar-la únicament per a completar una transacció, verificar la teva targeta de crèdit, realitzar una comanda, concertar l'entrega, cancel·lació o devolució d'una compra. Si mai et demanéssim informació per alguna altra raó, com per exemple per a publicitat, et demanarem també el consentiment exprés i la oportunitat de negar-ti.

Com puc retirar el meu consentiment?

Si una vegada acceptades les condicions canvies d'opinió, en qualsevol moment pots exercir el teu dret de rectificació o cancel·lació de les teves dades personals i retirar el teu consentiment per a la recopilació continuada o ús de la teva informació. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic o per correu postal a:

Amenamen
Carrer d'en Rubí 9 baixos
07002 Palma
Illes Balears
SpainSecció tercera - Revelació

Únicament revelarem la teva informació personal si som requerits per la llei o en el cas que violis les nostres condicions del servei.Secció quarta - Shopify

La nostra botiga es troba allotjada a Shopify Inc. Shopify ens proporciona la plataforma de comerç electrònic que ens permet vendre-te els nostres productes i serveis.
Les teves dades s'emmagatzemem de manera segura i darrera un talla focs a través del sistema d'emmagatzematge de Shopify.

Pagament:

Si tries pagar directament mitjançant la passarel·a de pagament directe, Shopify emmagatzemarà la informació de la teva targeta de crèdit. Aquesta informació serà encriptada amb el protocol PCI-DSS (Estàndard de Seguretat de Dades per a la Indústria de les Targetes de Pagament, per les seves sigles en angès). Les dades de la transacció de la teva compra són emmagatzemades únicament el temps necessari per a completar el procés de pagament. Una vegada conclosa la transacció, la informació és eliminada.
Totes les passarel·les de pagament directe estan adherides als estàndards establerts pel PCI-DSS, el qual és gestionat pel PCI Security Standards Council (Consell dels Estàndards de Seguretat PCI) juntament amb empreses com Visa, MasterCard, American Express i Discover.
Els requeriments del PCI-DSS ajuden a garantir la seguretat en el tractament de la informació de les targetes de crèdit entre la nostra botiga i els proveïdors dels serveis.
Per a més informació visitau les condicions del servei de Shopify, i la política de privacitat de ShopifySecció cinquena - Serveis de tercers

En general, els proveïdors de tercers que feim servir només recopilaran, usaran i revelaran la teva informació en la mesura en que sigui necessari per a que puguin realitzar els serveis que ens presten.
Igualment, alguns proveïdors de serveis de tercers, com són les passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que ens requereixen per a les transaccions relacionades amb teva la compra.
Per a aquests proveïdors, recomenam que llegeixis les seves polítiques de privacitat per a entrendre la manera en què tracten la teva informació.
Els nostres proveïdors són Stripe (llegeix aquí la política de privacitat de Stripe) i PayPal (aquí la política de privacitat de PayPal)

En particular, recorda que certs proveïdors poden estar situats o tenir les seves instal·lacions situades a ubicacions amb jurisdiccions que poden ser diferents a la teva o a la nostra. Així que si esculls procedir amb una transacció que involucra els serveis d'un tercer, la teva informació passarà a estar subjecta a les lleis de la jurisdicció que li correspon geogràficament.
Per exemple, si et trobes situat a Espanya i la teva transacció és processada per una passarel·la de pagament localitzada a Irlanda, aleshores la divulgació de la informació personal que has proporcionat per a completar la transacció estarà subjecta a la legislació irlandesa.

Una vegada abandonis la nostra botiga en línia o siguis redirigit a una pàgina o aplicació de tercers, ja no et regiràs més per aquestes polítiques de privacitat i condicions del servei.

Enllaços:

Quan cliquis sobre enllaços inclosos a la nostra botiga, pot ser que et dirigeixin a llocs web independents. No som responsables de les pràctiques sobre privacitat d'altres llocs, i per això et recomenam que llegeixis les seves pròpies polítiques de privacitat.

Google Analytics:

La nostra botiga fa servir l'eina Google Analytics que ens ajuda a conèixer qui visita la nostra botiga i quines pàgines mira. Llegeix aquí la seva política de privacitat.Secció sisena - Seguretat

Per a protegir la teva informació personal, prenem totes les precaucions necessàries i seguim les millors pràctiques de la indústria per a assegurar que no sigui indegudament perduda, se'n faci un mal ús, es faci visible, es divulgui, s'alteri o es destrueixi.
La informació de la targeta que ens proveeixis serà encriptada usant el protocol SSL (Capa de Ports Segurs, per les seves sigles en anglès) i emmagatzemades amb encriptació AES-256 (Estàndard d'Encriptació Avançada).
Encara que cap mètode de transmissió a través d'Internet o d'emmagatzematge electrònic és cent per cent segur, seguim tots els requisits del protocol PCI-DSS i a més a més aplicam normes addicionals generalment acceptades.Secció setena - Galetes

Aquí trobarás la llista de galetes (cookies) que feim servir, d'aquesta manera podràs decidir de quines vols donar-te de baixa i de quines no.

_session_id 
Indicador únic.
Sessió única.
Permet a Shopify emmagatzemar informació sobre la teva sessió (referent, pàgina de destinació, etc)

_shopify_visit
No reté de dades.
Roman durant 30 minuts després de l'última visita.
Usat pel nostre proveïdor del lloc web per a estadístiques internes i per a registrar el número de visites.

_shopify_uniq
No reté dades.
Expira a la mitjanit del dia següent (relatiu al visitant).
Compta el número de visites a la botiga d'un únic client.

cart
Indicador únic.
Roman durant dues setmanes.
Emmagatzema informació sobre el contingut de la teva cistella.

_secure_session_id
Indicador únic.
Sessió única.

storefront_digest 
Indicador únic.
Indefinit si la botiga té clau.
Es fa servir per a determinar si l'actual visitant té accés.

PREF
Persistent per un període curt.
Establit per Google.
Rastreja qui visita la botiga i des d'on.Secció vuitena - Edat de consentiment

Mitjançant l'ús d'aquest lloc, representa que tens al manco la majoria d'edat al teu estat de residència, o bé tens la majoria d'edat al teu estat de residència i has donat el consentiment per permetre a qualsevol dels teus dependents menors d'edat a utilitzar aquest lloc.Secció novena - Canvis en aquestes polítiques de privacitat

Ens reservam el dret a modificar aquestes polítiques de privacitat en qualsevol moment. Per favor, revisa-les amb freqüència. Els canvis i aclariments tendran efecte immediat una vegada siguin publicats al web. Si hi hagués canvis substancials a aquesta política, notificariem en aquesta mateixa pàgina que s'ha actualitzat, de manera que podràs estar al corrent de quina informació recopilam, com la utilitzam i davall quines circumstàncies, si n'hi hagués cap, la utilitzam i/o divulgam.
Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la teva informació podrà ser transferida als nous propietaris per a que poguem continuar la nostra relació comercial.Qüestions i informació de contacte

Si vols accedir, corregir, esmenar o cancel·lar qualsevol informació relativa a la teva persona, fer una reclamació o simplement vols saber més sobre la nostra política de privacitat, contacta amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic o per correu ordinari a:

Amenamen
Carrer d'en Rubí 9 baixos
07002 Palma
Illes Balears
Spain